Бившият премиер Бойко Борисов беше пуснат от ареста около 20:20 ч.

...
Бившият премиер Бойко Борисов беше пуснат от ареста около 20:20 ч.
Коментари Харесай

Бойко Борисов излезе от ареста: Притеснявам се, че следващия път може да ме убият

Бившият министър председател Бойко Борисов беше пуснат от ареста към 20:20 ч. Той твърди, че против него не е повдигнато обвиняване и не са му задавани " нови въпроси " спрямо разпитите от предходните месеци.   

" Върнаха ни в комунизма. Снощи вечеряхме с децата, влизат цивилни, униформени, поемни лица, разтършуваха цялата къща. Никакво обвиняване нищо. Установиха, че няма нищо, подписахме протокол, и мислих, че си потеглят. С цялото си стеснение ми споделиха " Трябва да ви задържим ". Взимат ни, докарват ни тука и до преди 10 минути седяхме в килите ", сподели той пред публицисти. 

Борисов упрекна премиера Кирил Петков, че е станал " очевидец на мафията, на Черепа ". 

Той разгласи, че служители на реда са викани в кабинета на Петков, в наличието на Асен Василев и Бойко Рашков, като им е разпоредено " Прибирайте ги, тъй като може да скрият доказателства ".  

На въпрос дали се тормози от нещо, той отговори " Притеснявам се, че идващия път може да ме убият ". На въпроса " Кой? ", той отвърна " Хунтата ". 

Пред Групово дело " Национална полиция " се бяха събрали голям брой от симпатизанти на ГЕРБ. 



Адвокатът Менко Менков е решил да заведе тъжба против ареста на Бойко Борисов, който беше отведен в ГДНП към 21:30 ч. в четвъртък. 

Очаквайте подробности
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР